Servicii

Telefon : +40-740-461-473

Oferim servicii profesionale la preturi accesibile

Doctor Grindina, compusă din personal specializat, ofera sevicii de tinichigerie fără vopsire (metoda PDR), consultanta, service in garanţie si post-garanţie, soluţii complete in gestionarea problemelor cauzate de: grindina, îndoituri, lovituri si deformări ale caroseriei prin metoda "reparaţie fără vopsire" (metoda PDR). De la oferirea de consultanta oferită celor interesaţi, caselor de asigurări, pana la realizarea unor proiecte la scara industrială pentru producatori de automobile si operatori logistici.

Profesionalismul in oferirea solutiilor adecvate, serviciile de calitate cat si orientarea spre client sunt factorii cheie care recomanda metoda "reparaţie fără vopsire" "Sistemul Doctor Grindina".

Pot beneficia de serviciile noastre :

Information Bar Information Bar Center

Producatori

de autoturisme

Centre

logistice

Companiile

de asigurari

Serviceuri

reparatii auto

Serviceuri

reparatii auto

Concesionari

Parcuri

auto

Avantajele metodei noastre

bazate pe o tehnica inovatoare si experimentata, sunt:

economisirea cheltuielilor de la 50 % la 70 % fata de metodele traditionale

executia lucrarilor in timp rapid

posibilitatea de a interveni la sediul clientului

posibilitatea de a pastra garantia oficiala data de casa producatoare a autoturismului si de a nu-i diminua valoarea avand in vedere ca elementele vopsite pot prezenta probleme ulterior

Succesul tehnicii practicate de Doctor Grindina a castigat increderea producatorilor de automobile, caselor de asigurari, serviceuri, etc.